понедельник, 25 июля 2011 г.

Перший відгук на адресу проекту

На адресу проекту  з дослідження та написання книги про історію Чернігівського об'єднаного авіазагону надійшов відгук доктора економічних наук, професора Савченко В.Ф.:
        "Авіаційний транспорт – це швидкісний, комфортабельний, безпечний вид перевезень. Крім того, робота в ньому підвищує зайнятість населення та рівень життя працюючих і їх сімей, сприяє підвищенню платоспроможного попиту в державі. Це добре розуміють в усіх розвинених та тих, що стали на шлях інтенсивного розвитку, країнах світу, де авіація зростає випереджаючими темпами порівняно з іншими галузями виробництва і надання послуг.
        Ця книга – не тільки спогади працівників Чернігівського об’єднаного авіаційного загону та причетних до нього, як все починалося, як змінювалася ситуація в подальшому, які люди, не жаліючи своїх сил, робили добрі і потрібні суспільству справи, як вони живуть зараз та чи не забула держава про їхні, без перебільшення, великі заслуги і достойно компенсує важку, подекуди непосильну, працю, безсонні ночі, часом втрачене здоров’я. Книга нагадує про те, що не можна ігнорувати напрацювань минулих років, набутого досвіду індустріального інноваційного розвитку держави. Будемо про це пам’ятати – всебічне піднесення України стане стабільним і неухильним, а наше життя – заможним."

Комментариев нет:

Отправить комментарий