вторник, 10 февраля 2015 г.

Лісняк Олександр Іванови

Лісняк Олександр Іванови
пілот інспектор
 Чернігівський об'єднаний авіазагін, 70-80-ті рр. ХХ ст.
У Казахстан строєм
Aн-2. АХР. 1977 р.
 ГДР 1 травня
 ГДР 1 травня
Лісняк О.І., Кудрявцев В.Ю. Моро́ни, 1997 р.
 Гранада, перед вильотом на Дакар, 1997 р.
 Кудрявцев В.Ю., Усенко В.В., Киян М.Г. Моро́ни, 1997 р
Кудрявцев В., Величко Г., Лисняк О.І. Рим
Лісняк О.І, Величко Г. Рим
Усенко В.В., Киян М.Г.  Дакар
Усенко В.В. Дакар, 1998 р.
Кудрявцев Валерій.  Дакар, 1998 р.
Лісняк О.І. Пустеля Сахара, 1998 р.
Лісняк О.І. Крига. Північний полюс, 2004 р.
Заступник Голови Державіаадміністрації...
 

Лісняк Олександр Іванович. Народився у 1956 р. в Запорізькій області. Закінчив  Кременчуцьке льотне училище цивільної авіації 1976р,  Київський інститут інженерів цивільної авіації 1983р.   З 1976 по 1985 Чернігівський авіазагін на посадах другого пілота, командира ПС, пілота –   інструтора.    
З 1985 по 2000 працював в Учбово-тренувальному загоні  ( Державний учбово-сертифікаційний центр) цивільної авіації на посадах пілота-інструктора,  пілота – інспектора,  начальника  льотно - методичного відділу,  заступника директора центру.
З 2000 р. по теперішній час  працює в Державній адміністрації цивільної авіації Україні на посадах заступника начальника управління супроводження та забезпечення льотної діяльності,  начальника управління льотної діяльності,  першого заступника Голови Державіаадміністрації,  директора департаменту стандартів безпеки польотів.

За час роботи в Чернігівському авіазагоні виконував польоти у складі екіпажів при виконанні авіахімробіт,  транспортних перевезень,  патрулюванні  лісів,  санітарній авіації в Україні, Казахстані, НДР.
За час льотної роботи опанував більше десяти типів повітряних суден,  має діюче свідоцтво транспортного пілота та допуск до польотів на літаку Боїнг 767 у якості пілота інструктора, загальний наліт більше 15000 годин, виконував польоти в багатьох країнах світу.                    Основний напрямок діяльності – підготовка льотного складу та удосконалення нормативно – правової  бази в цивільній авіації України.

Комментариев нет:

Отправить комментарий